Проект ODM и OEM за запирање на пиштолот за беспилотни летала

2022-08-06


Постои експлозија на пазарот за блокирање на сигнали против беспилотни летала, особено за преносни пиштоли против беспилотни летала, рачен уред против беспилотни летала, актовка против беспилотни летала, торбичка за контра количка за беспилотни летала итн.


Anti Drone UAV Gun Jammer


Да го земеме на пример пиштолот против дрон Q06:

Од вистинската комуникација со клиентите, можеме да видиме, главно има 4 решенија за клиентите


Решение 1: Готов производ TX-Q06

Канал: 433MHz, 900MHz, GPSL1, GPSL2, WIFI2.4G, WIFI5.8G

Опсег на заглавување: 1000-200 метри



Клиентот може да има ексклузивно право на продажба кога количината секоја година е одредена сума како 100 парчиња или 500 парчиња.


Anti Drone UAV Gun Jammer


https://www.txjammer.com/counter-uas-anti-drone-uav-7-channel-2km-signal-jammer-blocker.html



Решение 2: Калап за дизајн од страна на клиентите за надворешна обвивка и сè уште користете TX-Q06 внатрешен дизајн

Клиентот може да користи сопствен дизајн на школка и да остане функционален дел од внатрешниот дел Q06. На овој начин, клиентот може да има своја приватна надвор школка. И ние ќе го продадеме овој производ САМО на овој клиент.



Anti Drone UAV Gun Jammer


Решение 3: Клиентот нуди само идеја, ние ја вршиме левата работа

Клиентот може да ни ја каже само надворешната обвивка и функцијата што ја сака, а ние ја вршиме целата оставена работа за него, вклучувајќи калапи, примерок и склопување.

Ги имаме машинскиот фотограф и електроинженерот да ја дизајнираат надворешната обвивка и внатрешната структура, исто така и функционалниот дел на плочата PCBA.


Anti Drone UAV Gun Jammer


Anti Drone UAV Gun Jammer


Решение 4: Клиентот ги купува посебните делови од производот против дрон

Тие ги купуваат само посебните делови, вклучувајќи го и модулот за заглавување, ладилникот, вентилаторот за ладење, жица за поврзување, антената и сами го склопуваат.


Anti Drone UAV Gun Jammer


Тие 4 решенија се погодни за различни клиенти со специфични потреби. Брендот TeXin е професионална фабрика за блокирање сигнали и можеме да понудиме соодветно решение за потребите на пазарот.

Ве молиме слободно проверете го нашиот производ против беспилотни летала на веб-страницата txjammer.com на категоријата систем против беспилотни летала

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy