Кои се техничките карактеристики на преносливиот UAV анти-пиштол

2023-02-18

Стандардната конфигурација на безбедносниот персонал е непренослив UAV анти-пиштол. Како да се каже, бидејќи локацијата за патрола на безбедносниот персонал не е фиксна, а преносливиот анти-пиштол UAV е лесен за носење. Во споредба со високата цена на фиксниот анти-пиштол UAV, употребата на оваа пренослива опрема за заглавување UAV е поисплатлива.


Главниот принцип на работа на преносливиот анти-пиштол UAV е да се меша и да го блокира системот за контрола на летот и системот за пренос на сигнал на UAV, така што UAV може да постигне вертикално слетување или автоматско враќање, без да го уништи или оштети UAV. Четвртата генерација на анти-пиштоли има поголема моќност на еден канал, подолго растојание на пречки и може да го постигне ефектот на удар побрзо и попрецизно.


Преносливиот систем против пиштол UAV главно се применува на аеродроми, системи на јавни обвинителства, затвори, центри за притвор, центри за третман на дрога, тајни агенции, војници, настани од големи размери, концерти, важни конференции, владини агенции, полиња против тероризам и други важни области за кои е потребна вселенска безбедност и контрола на UAV.


Технички карактеристики на преносливиот UAV систем против пиштол:

1. Опремата е мала по големина, мала по тежина и пренослива за поединечни војници;

2. Прецизна фреквенција на блокирање, насочена антена со голема добивка, долго растојание, стандард за очи;

3. Увезете чипови за да обезбедите квалитет и стабилност;

4. Вградената батерија со голем капацитет обезбедува ултрадолго време на мирување, опремено со две батерии, кои можат да се заменат во секое време;

5. Дизајнот на преносливо и преносливо куќиште не е ограничено од никакво теренско опкружување;

6. Лесно е за ракување и може да работи по започнување без професионални вештини.

Shenzhen TeXin Electronics Co., Ltd е иновативен развивач и производител кој ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и потребите на пазарот. Нашиот главен производ е модулот за блокирање RF, систем против беспилотни летала, заглавувач на сигнали од беспилотни летала, пиштол против беспилотни летала, заглавувач на сигнал за телефон WIFI, заглавувач на сигнал за GPS итн.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy