Прилагоден Земјоделски закочувач на сигнали за пиштоли против беспилотни летала

2021-10-16


Неодамна, мексиканскиот клиент Алекс го бараанти-дрон пиштолза земјоделска фарма и нива. Бидејќи тој ја има точната цел за заглавување на беспилотното летало DJI M600, неговиот далечински сигнал е под 3 фреквенција:

920,6 MHz до 928 MHz

5,725 GHz до 5,825 GHz

2.400 GHz до 2.483 GHz

Вклучувајќи го и GPS навигацискиот сигнал 1560-1620 MHz, вкупно 4 видовидетали за фреквенцијата.

Customized Agricultural Anti Drone Gun Signal Jammer

Силно го препорачуваме моделот TX-XQ-01 против пиштол за беспилотни летала за клиентите бидејќи има фреквенција на заглавување со 4 канали, секоја излезна моќност од околу 20 W, вкупна излезна моќност 80 вати, опсег на заглавување 1000-1500 метри стабилен и ефикасен.


Тоа е добро усогласен заглавувач на сигнали за дронови за DJI M600. Бидејќи DJI M600 главно го усвојува каналот од 900 MHz како сигнал за далечинско управување помеѓу дронот и копнената контрола. Потоа специјално ја зајакнуваме моќта на заглавување од 900 MHz според целната карактеристика на беспилотното летало.

Повеќе, ставивме заменлива батерија во внатрешноста на заглавувачот на пиштолот. Клиентот може да избере да има 2 батерии. Потоа, тој не треба повторно да ја полни батеријата. Тој може да ја извади заменливата батерија и да ја стави другата батерија. Погодна е и за војниците на бојното поле, применлива за воено поле, затворски систем итн.

Ние секогаш го приспособуваме пиштолот против беспилотни летала за клиентите како што им треба. Клиентот треба само да каже што му треба, а ние ја вршиме целата оставена работа. Заштедуваме време и трошоци за да создадеме вредни заглавувачи на сигнали по потреба на клиентите.

Сега развиваме пиштол за блокирање сигнали против беспилотни летала со нов модел со 8 ленти, доколку имате интерес, најдете ги контактите на веб-страницата за да дознаете повеќе детали за производот. Добре дојдовте, добредојде, драг клиент :)



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy